soulusions-mailchimp


“DREAMS IN THE MAKING”


Vorige week heb ik mijn site gelanceerd, en geloof me, er zit nog veel meer aan te komen. Ik heb nu echt de smaak te pakken. Deze komende weken zal ik je daar drupsgewijs steeds meer over informeren. Maar meer daarover zometeen.

Ten eerste wil ik je bedanken voor alle ongelooflijk mooie en positieve reacties. Mijn hoofd duizelt er nog steeds van!!! Daar wordt een mens echt blij van, maar tegelijkertijd ook heel bescheiden.

Van een aantal mooie reacties heb ik een screenshot genomen (zie hieronder).

facebook-comments-mailchimp

Ik voel me ook zo aangemoedigd om verder te gaan in de richting die ik heb gekozen, waarvan ik eigenlijk allang wist dat die de juiste was …. maar toch is het leuk om het zo te zien worden bevestigd.

Sinds de lancering is mijn inbox letterlijk overstroomd met reacties, aanvragen voor web design + branding, en zo meer. Het heeft dus eventjes geduurd om iedereen netjes te bedanken en terug te komen met data voor een Skype sessie, etc. Dank voor het geduld!

Ik kreeg ook heel veel de vraag of ik een online cursus aan het ontwikkelen ben. En het antwoord daarop is JA! De contouren van mijn online cursus Spirited Branding, Marketing en Design nemen steeds meer vormen aan en inhoudelijk ben ik ook al lekker bezig met de eerste videolessen, Pdf playbooks, tools + guides, etc..

Ik zal daar binnenkort een speciale blog post aan wijden. 😉

De lente is nu echt wel begonnen. Mijn favoriete jaargetijde omdat het hoop en verwachting met zich brengt. “DREAMS IN THE MAKING”
Ga er lekker van genieten.

Be in touch!
Rob


robelings-digital-creative-logo


Download jouw Manifesto in 10 Soulusions!


Rob
Rob
Designer + Founder of SOULUSIONS.com, and always happy to share thoughts and ideas on life, design, spiritual entrepreneurship and occasional Vegan recipes, too. Glad to have you here ...

2 Comments

 1. Veronika Rutten says:

  Hi Rob, ben op jouw site terecht gekomen via een Facebook filmpje van Simone Lewi,
  Wat een mooie intentie heb jij prachtig! Ik wil een nieuwe website maken.. jouw style en intentie spreekt mij bijzonder aan, weet alleen niet op ik het mij kan permitteren ??… Heb jij voor mij een indicatie.. Overigens bedankt voor je mooi manifesto…

  • Rob says:

   Hi Veronika, dank voor je mooie reactie!

   Ik zal snel even contact met je opnemen om te bespreken wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Hopelijk kunnen we voor jou ook iets moois en authentieks realiseren.

   Ben ook benieuwd wat jij zelf uit het Manifesto hebt gehaald…. je mag ‘m altijd delen als je wilt. Zie ze graag tegemoet…. 😉

   spreek je gauw.
   Rob

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *