“Your brand is your Heart’s Song.” {video}


vasanta-video-imageDe laatste weken zijn er echt ongelooflijk mooie dingen gebeurd. Sinds de soft-lancering van mijn website, en de meer dan 300 aanmeldingen, stroomt mijn inbox letterlijk over van alle lieve en super inspirerende reacties.Maar dat is niet de reden dat ik schrijf vandaag.

Zelf heb ik bijna 10 jaar in India heb gewoond, waaronder een aantal jaren als student in Ashrams in diverse heilige bedevaartsoorden. Echt de mooiste jaren van mijn leven, en daarover zal ik in toekomstige blogs nog veel meer met je delen.

Naast de vele ander activiteiten ben ik me gaan ontwikkelen als designer, voor print en later web, en heb aan vele mooie spirituele publicaties mogen werken. In mijn werk kwam in contact met Vasanta das. Een ongelooflijk getalenteerde designer, maar vooral een mooie en goedaardige persoon. Hij heeft ook jarenlang in India gewoond en heeft daar een diepe studie gemaakt van de Vedische Astrologie.


Creatieve ‘World-changers’


Omdat ons levenspad ons naar andere werelddelen leidde, hij is een Mexicaan en ik Nederlander, werd ook de samenwerking minder vanwege praktische redenen. Hij is inmiddels getrouwd en vader van drie lieve en mooie kinderen. Vorige jaar waren we allebei uitgenodigd om naar Londen te komen voor een branding en design brainstorm sessie met een aantal creatieve ‘world-changers’. Wij hadden elkaar echt al lange tijd niet gezien en het was als vanouds. Zijn presentatie deed mijn mond open vallen. Hij heeft namelijk een systeem ontwikkeld dat Vedische Astrologie combineert met de Archetypen van Carl Jung en zet deze in om brand strategies te ontwikkelen voor klanten.

Het duurde niet lang voordat we weer regelmatig aan elkaars lippen hingen en zie hier, het resultaat is een Branding & Design programma in the making op basis van astrology, archetypen, top-notch design en overall spirit business.

By the way; over dat ‘spirit business’ ga ik binnenkort een hele mooie aankondiging maken. Coming soon.


Onlangs was Vasanta bij me op bezoek in Haarlem en ik heb hem gevraagd om wat te vertellen over Soulusions en Soul Branding. Hieronder is het filmpje te bekijken. Ik denk dat je het vast interessant zal vinden.“Your Brand is your Heart’s Song.”

—Vasanta das


Thanks for your presence,
Rob


I’m on a mission to make your Spiritual Brand Quest creative and meaningful.

Unless you communicate your highest value in the language of your soul, you may end up feeling inauthentic. Pre-register for the course.

triangle-bottom


robelings-digital-creative-logo

Rob
Rob
Designer + Founder of SOULUSIONS.com, and always happy to share thoughts and ideas on life, design, spiritual entrepreneurship and occasional Vegan recipes, too. Glad to have you here ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *